Klantervaringen

Alice over De Vitale Aanpak

Alice

Ik ben 83 jaar en ken Jeanne omdat ik ook vroeger in Zuid Afrika gewoont heb. De afgelopen 3 jaar heb ik iedere maand aan half pot Nutriverus bij Jeanne gekregen. Ik had veel meer energie en geen last van verkoudheid of griep ondanks het feit dat ik niet zoals voorgaande jaren mijn griepprik gehad heeft.

Vorig jaar ben ik 2 maanden gestopt om het te gebruiken. In die 2 maanden voelde ik mij niet fit, juist wel zwak en moe. Ik merkte ook dat mijn gezicht er bleek en grauw uitzag. Nu na 2 maanden het weer gebruikt te hebben, heb ik meer energie en een gezonde blos op mijn wangen. Ik kan het iedereen aanraden.

Gerard

Onlangs heb ik Ambrotose gebruikt omdat ik bij hoesten vaak een pijnlijke druk op mijn hoofd kreeg op een bepaalde plaats. Na eenmaalig gebruik van Ambrotose is de pijn bij hoesten niet teruggekomen.

Desiree over De Vitale Aanpak

Désirée

Via het netwerken bij Open Coffee Haren heb ik kennis gemaakt met Jeanne.

Ik was al op de hoogte van het feit dat er tegenwoordig weinig voedingstoffen meer in ons eten zit. Van een bioloog heb ik een keer onderzoeken gezien waarop staat hoeveel voedingstoffen er 10 jaar geleden nog in bepaalde groente zat en hoe het er nu voor staat; een aanzienlijk verschil. Ik zie ons eten meer als maagvulling i.p.v. voeding met de nodige voedingstoffen.

Ik ben Nutriverus gaan gebruiken en sindsdien merk ik dat ik ’s avonds – zelfs nu het winter is – meer energie heb. Normaliter ging ik in de hang-modus zodra het donker werd, nu ben ik ’s avonds veel actiever. Ook mijn stofwisseling is verbeterd.

Regina over De Vitale Aanpak

Regina

Twee maanden geleden is er een kies bij mij getrokken. Hij werd uiteindelijk chirugisch verwijderd. Ik kon niet tegen de draadjes en daardoor ging het opnieuw ontsteken, ik had zelfs koorts van gehad.

Een maand later moesten er opnieuw drie kiezen uit, aan de andere kant. Ik zag er echt heel erg tegenop. Nu ben ik een week begonnen met Ambrotose en de Nutriverus. Mij werd aangeraden dat ik het die week voor het trekken het extra zou moeten nemen, ik dacht baat het niet, schaad het niet.

Dit keer ging het trekken goed. Ook wilde hij geen draadjes erin doen voor het hechtten. Tot mijn verbazing waren begin van de middag er al twee gaten dicht en ik had geen pijn.

Nu vijf dagen verder heb ik nog geen enkele last van mijn getrokken kiezen gehad. Persoonlijk geloof ik echt in de werking van de supplementen, omdat ik eigenlijk mijn hele leven lang veel last heb gehad van mijn gebit.

Ik blijf het dus nemen en ik merk nog veel meer voordelen!

Xiomara

Ik ben zo blij met mijn Nutriverus. Normaal ben ik snel moe , gestressed en gespannen. Dat is nu allemaal verdwenen en ik kan het niet geloven. Daar heb ik wel een paar centen voor over. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik het mag meemaken.

Hilda over De Vitale Aanpak

Hilda

Sinds ik de Nutriverus gebruik krijg ik vaak te horen dat ik er zo goed uit zie. Ik heb wel meer dan 30 jaar last gehad van zonne-allergie, blaasjes op je huid. Dit jaar heb ik veel in de zon gezeten en geen blaasjes gehad, alleen wat jeuk. Mijn haar is ook voller geworden.

Alice

Ik ben 79 jaar en gebruik de Nutriverus nu 6 weken. Ik heb meer energie, mijn spijsvertering is veel beter dan voorheen. Verder ben ik blij dat ik nu veel minder last heb van reuma in mijn handen.

Greet over De Vitale Aanpak

Greet

Ik was in het begin wat argwanend, maar nu zie ik dat mijn huid mooier is geworden. Ook moest ik altijd ’s middags een dutje doen, dit is niet meer nodig, ik heb meer energie. Ik ga door met het innemen van Ambrotose complex.

Larissa

Voorheen had ik wel eens last van depressieve gevoelens. Sinds ik Ambrotose gebruik zijn deze gevoelens sterk afgenomen en voel ik mij veel beter. Tevens ervaar ik meer energie. Ik ben erg blij met dit product.

Esther over De Vitale Aanpak

Esther

Mijn weerstand was destijds niet goed. Door het gebruik van de AO capsules was ik mij beter gaan voelen en fitter. Ik word niet snel ziek. Ik was voorheen de hele winter ziek met griep en verkoudheid.

Thom

Sinds een paar maanden gebruik ik de Nutriverus. Zou er meer gebruik van moeten maken, want het heeft echt een goede uitwerking. Ik voel mij energieker en het vult mijn eetpatroon goed aan. Als ik groentes tegenwoordig eet heb ik het idee dat het meer water is wat je binnen krijgt. Mijn kids proeven geen verschil tussen groene en witte kool… TRIEST. Daarom een goede aanvulling als groentes weinig voedingstoffen meer hebben. Toch?????

Marijke over De Vitale Aanpak

Marijke

Ik was extreem vermoeid en kon bijna mijn bed niet uit s’ ochtends. Nadat ik 4 dagen de Nutriverus gebruikt hebben merkte ik dat ik veel meer energie had, ook de hele dag door. Ik werd voor mijn wekker afging s’ ochtends wakker. Ik ben heel blij met dit product en kan het van harte aanbevelen.

Petra

Ik ben 60 jaar en had een burn-out en een vervelende vaginale infectie. Nadat ik 4-5 maanden geregeld mijn gynaecoloog bezocht had en een antibioticum kuur gehad heb, was ik nog niet van mijn klachten af. Na 4 weken gebruik van het Ambrotose complex en AO, had ik veel ontwenningsverschijnselen en begon ik mij al veel beter te voelen. Na 6 weken voelde ik mij prima. Voor het eerst in een hele lange tijd had ik meer energie en voelde ik mij fitter. Ik kan sindsdien niet meer zonder de producten van Mannatech, ik heb nu weer mijn vitaliteit terug, en daar ben ik dankbaar voor.

Els over De Vitale Aanpak

Els

Vaak heb ik gemerkt dat er iets in mijn voeding ontbrak, ik had steeds versterkende middelen nodig. Enkele maanden geleden ben ik begonnen met Nutriverus en Ambrotose poeder. Ik merk dat het nu veel beter gaat. Hoewel ik bijna 80 jaar ben, ervaar ik toch meer vitaliteit. Dankzij het Ambrotose poeder heb ik minder moeite met concentratie. Ik kan veel sneller beslissingen nemen, want vroeger zag ik overal tegenop, dat probleem is er niet meer. Ik kan mij langer concentreren waarbij ik mij minder gauw moe wordt. Ik had ook last van plotselinge duizeligheid waarbij ik mij moest vastgrijpen aan iets. Ik had sinds enkele maanden geen last meer van plotselinge duizeligheid. Ik wens hiermee door te gaan en ik kan het iedereen aanraden.

Neem contact op

Jeanne Grobler

050-5735064

06-49358219

 

 

De Vitale Aanpak - Twitter De Vitale Aanpak - FacebookJeanne Grobler - LinkedInJeanne Grobler - What's App